Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste 

Tämä on Kiirake Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.6.2018. 

1. Rekisterinpitäjä

Kiirake Oy, Hannikaisenkatu 25, 40100 Jyväskylä

 2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Mikko Keeninen, mikko.keeninen@kiirake.fi, 045 8620217

3. Rekisterin nimi

Kiirake Oy:n asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on - henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen) - sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena - laki (mikä) - julkisen tehtävän hoitaminen (mihin perustuu), tai - rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde, työsuhde, jäsenyys).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tunnukset/profiilit sosiaalisen median palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

www.tattootukku.com

Tattootukku
Y-tunnus: 2515975-5
Jyväskylä

Verkkokaupassa maksaminen onnistuu verkkomaksulla, klarna-laskulla tai osamaksulla tai paypal-maksutavalla.
Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus.
Käytössämme ei ole tuotteen vaihtoa, ainoastaan peruutus/palautus ja uudelleen tilaus.
Yksinkertaisesti. Palauta tuote ja tilaa uusi. Hyvitämme tuotteen hinnan kun olemme vastaanottaneet palautuksen.

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. 
Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä.

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitustavan mukaan.

Toimitusaika tuotteille on pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.
Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme toimituksen viivästyksestä, tai poistamme puuttuvan tuotteen tilauksesta ja teemme hyvityksen

Noutamaton tilaus ei ole tilauksen peruutus.
Noutamattomista tilauksista pidätämme paketin palautuksesta aiheutuneet kulut.


Tilaajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. 
Mikäli on syytä epäillä että tilauksen on tehnyt alaikäinen, tarkistamme tietosi.


Toimitusaika tuotteille on pääasiassa seuraavana arkipäivänä. Mikäli toimituksessa tulee viivästys, ilmoitamme siitä sinulle.
Mikäli jokin tuote on päässyt loppumaan varastosta, poistamme sen tilauksesta ja hyvitämme tuotteen.

Olemme ikävä kyllä joutuneet poistamaan maksutavoistamme postiennakon, sekä bussiennakon.

*Miksi näin?*
Tähän päätökseen tulimme yksinkertaisesti siitä syystä, että valitettavasti näillä tilaustavoilla pakettien palautumisprosentti on 90%.

Tiedämme kyllä, että ihanien asiakkaittemme joukossa on paljon jotka käyttävät näitä maksutapoja, jotka noutavat kiltisti pakettinsa. Pahoittelumme teille! � Nyt jouduimme pitkän harkinnan jälkeen tekemään tämän linjauksen.

Veloitamme normaalin postitusmaksun asiakaspalautuksista jotka koskevat virheettömiä tuotteita sekä noutamatta jätettyjä paketteja.

kilpailu ja kuluttajavirasto

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Asiakasrekisteriimme emme tilaustietoja ilman eri sopimusta syötä, mutta tilauksen tulosteen arkistoimme niin elektronisesti kuin paperillakin siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Klarna Lasku -ehdot
Klarnan Tili -ehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Kiirake Oy
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.