Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Rekisteri- ja tietosuojaseloste 

Tämä on Kiirake Oy henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 1.6.2018. 

1. Rekisterinpitäjä

Kiirake Oy, Hannikaisenkatu 25, 40100 Jyväskylä

 2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Mikko Keeninen, mikko.keeninen@kiirake.fi, 045 8620217

3. Rekisterin nimi

Kiirake Oy:n asiakasrekisteri ja markkinointirekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on - henkilön suostumus (dokumentoitu, vapaaehtoinen, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen) - sopimus, jossa rekisteröity on osapuolena - laki (mikä) - julkisen tehtävän hoitaminen (mihin perustuu), tai - rekisterinpitäjän oikeutettu etu (esim. asiakassuhde, työsuhde, jäsenyys).

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi tms.

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin. 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tunnukset/profiilit sosiaalisen median palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

www.tattootukku.com

Tattootukku
Y-tunnus: 2515975-5
Jyväskylä


Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden palautusoikeus.
Käytössämme ei ole tuotteen vaihtoa, ainoastaan peruutus/palautus ja uudelleen tilaus.
Yksinkertaisesti. Palauta tuote ja tilaa uusi. Hyvitämme tuotteen hinnan kun olemme vastaanottaneet palautuksen.

Tuotteiden hinnat sisältävät alv 24 %. 
Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi sekä paperisena paketissa jossa alv erittely selkeästi näkyvissä. Tilausvahvistus on kirjanpitokelpoinen kuitti.


Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamisen tilauksen yhteydessä.

Tilauksen loppusummaan lisätään kiinteät toimituskulut toimitustavan mukaan.

Toimitusaika tuotteille on pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä.
Mikäli tuote on päässyt loppumaan varastosta, ilmoitamme toimituksen viivästyksestä, tai poistamme puuttuvan tuotteen tilauksesta ja teemme hyvityksen


Mikäli unohdit tilauksesta jotain:
tee uusi tilaus, laita viestikenttään että yhdistetään tilauksen nro.xxx kanssa.
Maksa normaalisti postikuluineen ja yhdistäessä teemme hyvityksen toimituskulusta vähennettynä 0,5€ palautuskulu.
Mikäli et laita viestiä, emme osaa yhdistää pakettia toiseen tilaukseen.

Noutamaton tilaus ei ole tilauksen peruutus.

Huomioithan että paketin noutamatta jättäminen postista/matkahuollosta / vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä tattootukku.com:lle, on tattootukku oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 14,50€ euron arvosta.


*Mikäli jätät tilauksesi noutamatta, pidätämme alkuperäisen toimituskulun ja hyvitämme loput tilauksen summasta.*
* maksutapa paypal - Teemme hyvityksen paypal kautta. Paypal maksutavassa on maksutapalisä 1,2% joka myös lasketaan palautettavasta summasta.


Veloitamme palautuskulun asiakaspalautuksista jotka koskevat virheettömiä tuotteita.

Tilaajan tulee olla 18-vuotta täyttänyt. 
Mikäli on syytä epäillä että tilauksen on tehnyt alaikäinen, tarkistamme tietosi.


Toimitusaika tuotteille on pääasiassa seuraavana arkipäivänä. Mikäli toimituksessa tulee viivästys, ilmoitamme siitä sinulle.
Emme ole vastuussa kolmannen osapuolen eli toimituksesta vastaan kuljetusyhtiön mahdollisista viivästyksistä emmekä vastaa mahdollisista viivästyksistä johtuvia mahdollisia kustannuksia mitä muodostuu toimituksen viivästyksestä tilaaja osapuolelle.
Näin ollen mikäli tilaat siten että tarvitset tuotteita esim. seuraavan päivän asiakastapaamista varten joka peruuntuu toimitusviivästyksestä, emme ole korvausvelvollisia tilaajalle tai kolmannelle osapuolelle.
Otathan tämän huomioon tilatessesi tuotteen eli vaikka toimitusaika arvio on 1-2vrk saattaa joskus toimitukseen tulla viivästys.
Mikäli jokin tuote on päässyt loppumaan varastosta, poistamme sen tilauksesta ja hyvitämme tuotteen.

kilpailu ja kuluttajavirasto

Tuotteilla on kuluttajasuojan mukainen 14vrk palautusoikeus joka kun asiakas on vastaanottanut tilauksen.
Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomia ja hygienia tuotteilla ei ole palautusoikeutta (kuluttajasuojan mukainen)

Emme ota vastaan palautuksia emmekä hyvitä tuotteita joiden pakkaus on avattu, esimerkkinä kaikki steriilipakatut tuotteet
(Kuluttajasuojalaki 6 luku, pykälä 16, kohta 4 ja 5).
Mahdolliset huomautukset on tehtävä välittömästi tuotteen vastaanottamisesta.
Hygieniasyistä emme myöskään vaihda tai ota vastaan palautuksena tatuointimusteita, lävistyskoruja, lävistysvälineitä, tatuointineuloja tai tatuointikoneita
ellei niissä selvästi ole valmistusvirhettä (Kuluttajasuojalaki 6 luku, pykälä 16, kohta 4 ja 5).
PALAUTUS ON AINA MAKSULLISTA
Pidätämme tilauksesi toimituskulun palautuksesta ja palautamme tuotteen hinnan.

Osan tuotteista voi palauttaa, vaikka tuotepakkaus ei olisikaan mukana, mutta huomaathan, että täyttä hintaa ei siinä tapauksessa hyvitetä. Tuote on tärkeää pakata niin, että se ei pääse liikkumaan pakkauksen sisällä.

Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin tai mihinkään muuhunkaan tilauksen toimitusta koskemattomaan asiaan. Asiakasrekisteriimme emme tilaustietoja ilman eri sopimusta syötä, mutta tilauksen tulosteen arkistoimme niin elektronisesti kuin paperillakin siltä varalta, että tilauksen suhteen ilmenee myöhemmin epäselvyyksiä. Manuaalinen aineisto säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään. Elektronisesti talletetut tiedot tiedot säilytetään niin, etteivät ulkopuoliset tai muut kolmannet osapuolet pääse rekisterin tietoihin käsiksi. Kaikki vanhentunut tai virheellinen tieto hävitetään.

Klarnan maksuehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Tattootukku 
toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä myyjänä ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Vastuut
Tattootukku.com verkkosivujen sisältö on suunnattu suomen markkinoille.
Tuotteemme on suomen voimassa olevien lakien mukaisia ja emme vastaa kun myyntihetkellä tuotteen lain mukaisuudesta. Mikäli laki tulevaisuudessa muuttuu, emme vastaa jo myytyjen tuotteiden muutoksista aiheutuvista kustannuksista tai taloudellisista menetyksistä.
Pidätämme oikeuden verkkosivujemme virheiden korjaamiseen ja muutoksiin koskien sen sisältöä ilman erillistä ilmoitusta.
Ostajan vastuulla on aina varmistaa että käyttö on asianmukaista ja käyttö on lain mukaista.
Musteissa tulee aina tehdä pistetestaus eli allergia testi aina ennen käyttöä. Testaus tulee suorittaa aina kaikilla tuotteilla mitkä ovat suorassa iho kontaktissa. Emme vastaa tuotteista mahdollisesti aiheutuvia allergisia reaktioita. Ostajalla on myös vastuu testata tuotteita myös avauksen jälkeen eli käytettyjen tuotteiden rutiinitestaus. 
ostajan tulee myös vastata siitä että asiakkaalle kerrotaan tai tuodaan ilmi mahdolliset terveysriskit ennen käyttöä. Ostajan suositellaan ottavan asiakkaalta kirjallisen suostumuksen ennen musteen tai tuotteen käyttöä.

Vastuumme rajoittuu rahallisesti vain tuotteen arvoon.
Emme ole vastuussa taloudellisista tai muista tappiosta tai asiakkaalle aiheutuneesta epäsuorasta haitasta. Emme myöskään vastaa mistään vahingoista tai haitasta joita tuotteistamme koituu muille tuotteille tai joita joita muut tuotteet aiheuttavat meiltä ostetuille.
Emme vastaa epäsuorasta vahingosta kuten liikevoiton menetys, liiketoiminnan keskeytys, menetetty aika tai maine. esimerkiksi jos tuote on lähtenyt meiltä toimitukseen ajoissa mutta toimitus on viivästynyt toimittajasta (posti/matkahuolto) johtuvista syistä tai jos tuotteesi on viallinen ja huolto viivästyy valmistajan toimesta.

Tilauksen teko nettisivuiltamme on hyväksyntä ehdoillemme.

HUOMIO!

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ - tilaukset
Kun tilauksesi on valmis ja kerätty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.
Nouda tilaus mahdollisimman pian.
Mikäli et haluakkaan tilausta, ilmoita siitä suoraan meille 14vrk sisään.
Tilauksesi on sinun omaisuutta sen jälkeen kun olemme kuitanneet sen sinulle noudettavaksi.
Noutamatta jättäminen EI OLE PERUUTUS.
Emme myöskään muistuttele sinua noutamaan pakettiasi.
Meillä on useita paketteja noutopisteessä joita emme kerkeä läpikäymään viikottain.
Mikäli tilauksesi on ollut noutamatta 30vrk. emme sitä enään säilytä emmekä hyvitä maksua.

Yritysasiakkaat
Valitettavasti klarna-maksutapa ei tue verkkopankkimaksamista.
Tästä johtuen suosittelemme valitsemaan Klarna - Maksa 30 päivän sisällä.
Tai vaihtoehtoisesti korttimaksamista.
Olemme lisänneet teille myös mahdollisuuden laskuun.
(ainoastaan rekisteröityneet asiakkaat)
Laskutus toimii siten että saat tilausvahvistuksen mukana laskun jossa on 14vrk maksuaikaa.
Kun maksusuoritus on rekisteröitynyt meidän päässä, laitamme tilauksen toimitukseen.
Tässä maksutavassa teidän täytyy huomioida pankkiviive joka hieman pidentää toimitusaikaa.
Tämä laskutustapa siis VAIN JA AINOASTAAN käytössä Y-tunnuksen tilaukseen ilmoittaneille.